HTML

divatmajom

Emo-tól a divatcicákon a régi stíluson át a csövisapkáig ^^. Mióta elindult a megújított blog Látogatók száma: 98 - 5 napja

Friss topikok

  • RenCa ( :: @szivárványbaba: kellene mi ? :D nekem eleinte se volt semmi bajom velük, még a stílus is bejött ... (2009.12.01. 15:31) Divatszakma?!

Linkblog

szerelmibánat.csokival : DDD

2009.12.03. 00:00 RenCa ( :

Sok ember csokoládéba folytja bánatát. : DD minek ? hizól és rusnyább leszel : DDD. Na jó csak vicc. Persz e azért mégis csak a legjobb gyógyír. : DD. Van egy srác az iskolánkban. Nem fedjük fel a nevét. Sziaaa Cuncimókus ^^. És áhh ahh uhh. *nyalfalkezétlábát* kb . : DD. Nagyoon (L)<3 na mindegy. szóval először is. Nagyon bírtam... aztán nme érdekelt annyira és mégis :O. Nem tudni... Mit csinálnál az én helyemben? :/ Most én kérek segítséget. :$ Elmondom miért tetszik : DDD.

szőkekékszemű
aranyoskedves
ha meglátom térem beleremeg :/hozzá szólni nem tudok :O

Na hát így állunk. : DDD . De mindegy nem panaszkodom. Én oldom meg mások problémáit. Advicelök egy picit xD. tudod tanácsot adok. : DDD szóval ne hizzááá. : DDD egy fiú miatt. de azért rágondolni szabad XD. na este van már többet nem tudok hozzá szólni. jóéjt. ^^.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://chowder.blog.hu/api/trackback/id/tr191572393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása