HTML

divatmajom

Emo-tól a divatcicákon a régi stíluson át a csövisapkáig ^^. Mióta elindult a megújított blog Látogatók száma: 98 - 5 napja

Friss topikok

  • RenCa ( :: @szivárványbaba: kellene mi ? :D nekem eleinte se volt semmi bajom velük, még a stílus is bejött ... (2009.12.01. 15:31) Divatszakma?!

Linkblog

Divatszakma?!

2009.11.28. 19:43 RenCa ( :

Az élet apróbetűs dolgairól minek is beszélni? A nézetek a fontosak nem? Mindenki egy önfejű ember. Bocsi a sértésért (:. Ha ránézel egy Emo-s embere. Mit Gonolsz először? Valaki csúnyábbat, mint hinnéd... Vannak akik viszont sajnálják az olyan kirekesztett embereket, mint ők. Viszont vannak akik realisták. Nem utálják őket, de nem is szeretik. Azt gonoldják, hogy ők akartak ilyen stílus irányzatot venni. Szeretik!!! Jobb így az életük. Hát akkor meg? Egésségükre Váljék! Nem a te dolgod. Te is abba öltözöl amibe szeretnél. Nem? De igen! Olyan a hajad amilyenre szeretnéd. Lila, Fekete,Tüsi,Fufrus... Az emebriség így dönt... AHOGY KEDVE VAN. Attól még lehetnek kedves,érzékeny [ ne az érfelvágásokra gondolj... ], okos emberek.Jó, jó vegyünk más példát. Ott vannak a nyagyon is Barbie babás lányok. (: Nekem például ők a kedvenceim. Sokan mondták, hogy én is azzá válok, legalábbis szokásom néha. (: . Most elítéltél? Köszi szépen :D. Attól még, hogy szeretik a rózsaszínt, na jó nem az, hogy szeretik, hanem mindenük rózsaszín. Most istenem csajosak :D . Az már más, ha még nyafognak is. Akkor már nagy a gond. Na például ismerünk olyan filmet ahol egy plázacica a főszereplő, persze: Dr. Szöszi. IMádja a rózsaszínt és láss csodát ügyvéd lesz belől... okos, pedig szőke. Hogy is van ez? NEM A RUHA TESZI AZ EMBERT Most lehet, hogy nem érted, hogy mire célzok... de hát ez a blog a divat felé terelődne... vagy hát igazából, még nincs is meghatározva miről szólna... de legfőképp az emberi dolgokról... :D. na de vissza a témáhozMeglátsz egy fiút rózsaszín répa gatyába... Az egy dolog, hogy elkezdessz röhögni, de ez ellenállhatatlan. Most két választ kaphatunk. a, buzi   b, ilyen a stílusa. :D                  Lehet azért hordja, mert ez a divat és ezt árulja a New Yorker... De hordhatja azért mert ezt szereti...

 

 

 

 

PÁRIZS

Párizs a világ leghíresebb divattervezők és márkák otthona [ pl.: Luis Vuitton,Diori ]A város legvonzóbb bevásárló utcái közé tartoznak a régi, korhű stílusban helyreállított, átjárókkal tarkított üzletsorok. Rendkívül sok áruházat találhatunk, de körülnézhetünk piacokon is. Külön van a virágpiac, madárpiac, bolhapiac, régiségek piaca. Nem szabad megfeledkeznünk a számtalan divatházról, és kis parfümériákról sem. Az üzletek általában este 7 óráig, néhány napon este 10 óráig vannak nyitva.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://chowder.blog.hu/api/trackback/id/tr151559353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szivárványbaba 2009.11.29. 18:16:39

rózsaszín csőgatya :DDDD
jaja. emókat régen nembírtam, de mostmár úgy nincs velük semmi bajom :)
amúgy szandivoltam

RenCa ( : 2009.12.01. 15:31:41

@szivárványbaba: kellene mi ? :D
nekem eleinte se volt semmi bajom velük, még a stílus is bejött :D
csk ez az érvágogatósdi :/ kissé tréé
süti beállítások módosítása